aaa

Nieuws

 
Donderdag 29 Oktober 15
VGZ Premie 2016

Op 19 november wordt de nieuwe premie van VGZ bekend gemaakt.
Indien u al deelnemer bent van dit collectief wordt u hierover als volgt geinformeerd:

Op 1 november: de leden (en medewerkers) van wie er een e-mailadres bekend is, ontvangen per e-mail het bericht dat zij hun premie voor 2016 op 19 november online kunnen bekijken. Leden (en medewerkers) van wie het e-mailadres niet bekend is, krijgen daarover uiterlijk 6 november een brief. Bij deze brief zit ook alvast het wijzigingsoverzicht voor 2016.

Op 19 november: de leden (en medewerkers) ontvangen een e-mail met een link naar een beveiligde persoonlijke website. Daarop zien zij hun premie met eventuele korting voor alle verzekerden op de polis. Het wijzigingsoverzicht voor 2016 zit ook bij deze e-mail. Medewerkers of leden van wie geen e-mailadres bekend is, kunnen op 19 november ook inloggen op hun persoonlijke website. Zij zijn hierover reeds geïnformeerd in de brief van 6 november.

Uiterlijk 30 november: de leden (en medewerkers) ontvangen hun polis voor 2016.

Een uitgebreid overzicht met wijzigingen voor 2016 is hier alvast terug te vinden.

Indien u nog niet deelneemt aan het collectief is het zeker interessant de premie te vergelijken!

 
Dinsdag 27 Oktober 15
Roadshow 'Veilig Zakelijk Internetten'

Hoe veilig is het internetgebruik in uw bedrijf eigenlijk?

60% van de Nederlandse bedrijven heeft te maken met fraude via internet. Dat varieert van een frauduleuze email om bankgegevens te achterhalen tot het stelen van klantgegevens of het ‘gijzelen’ van een systeem. De totale schade was in 2013 zo’n 10 miljard. MKB Nederland toert dezer dagen met een bus door Nederland om ter plekke informatie en voorlichting te bieden over het risico dat cybercrime wel en niet kan zijn. In de bus kunt u met concrete vragen terecht over uw bedrijf, u kunt informatie krijgen over wat u zelf kunt doen om cybercrime in uw bedrijf te voorkomen en u kunt zich aanmelden voor een vrijwillige test van uw systeem. Bij die test wordt uw systeem ‘gehackt’ door een specialist en u ontvangt daarvan een rapportage met daarin de sterkte punten en de verbeterpunten van uw ICT-systeem en/of uw site/ webshop. Op 10 november staat deze bus op de Markt in Maastricht, bij het stadhuis tussen 9 en 12 u.

Voor meer informatie kijk op www.veiligzakelijkinternetten.nl

 
Vrijdag 23 Oktober 15
Workshop Social Media Zoerbeemden

Op 22.10.2015 heeft de workshop "de zin en onzin van Social Media" plaatsgevonden voor de leden van de ondernemingsvereniging van bedrijventerrein Zoerbeemden. Tijdens deze workshop kregen de leden informatie van Anja Dassen van das Office over de mogelijkheden die er zijn in Social Media en wat dit voor hun bedrijf kan betekenen. Er was ook gelegenheid om vragen over Social Media te stellen.

Voorafgaand aan de workshop werd de voortgang bewegwijzering toegelicht door Liesbeth Versteegh: ze attendeerde de aanwezige leden er nogmaals op vooral aanvraag te doen naar een industrienummerbord. In de toekomst zal de bewegwijzering steeds meer door nummers gebeuren. Voor de leden wordt één nummerbord door de OV Zoerbeemden vergoed.

 
Woensdag 21 Oktober 15
Nieuwe website Noorderbrugtracé

Vandaag is de nieuwe website www.noorderbrug-maastricht.nl online gegaan. De website geeft bezoekers informatie over het project Noorderbrugtracé dat tot en met 2018 in Maastricht-Noordwest wordt uitgevoerd.
Het nieuwe tracé verbetert de doorstroming in oost-west richting en biedt een directe verbinding naar België. De nieuwe website geeft informatie over de achtergrond van het project, de verschillende bouwfasen, informatie per deelgebied en de laatste actualiteiten. Bezoekers kunnen zich via de site ook aanmelden voor een digitale nieuwsbrief. Verder is er een speciale Servicelijn waar mensen terecht kunnen met vragen en meldingen over het project. De nieuwe communicatiemiddelen worden nu in gebruik genomen, omdat de voorbereidingen buiten steeds beter zichtbaar worden.


Lees meer >

 
Maandag 19 Oktober 15
SIM Themabijeenkomst 2 november: Energie

Op maandag 2 november vindt de eerstvolgende maandelijkse themabijeenkomst plaats van 11:00 - 12:00 uur op de hoge hotelschool in Maastricht. De volgende onderwerpen komen tijdens deze bijeenkomst aan bod:

- Update Energie Prestatie Keuring
- De Energiemakelaar
- Kim - Verwarming


Lees meer >


Pagina 33 / 34
« < 30 31 32 33 34 > »