aaa

Nieuws

 
Dinsdag 23 Mei 17
Politie heeft speciaal loket voor ladingdiefstal

Sinds 15 mei kan iedere ondernemer 24 uur per dag aangifte doen van ladingdiefstal via 088-0087444. Het bedrijfsleven en de politie willen met dit aangifteloket het aantal ladingdiefstallen terugdringen.

Omdat de logistiek nooit stilstaat, is het belangrijk dat ondernemers zonder tijdverlies en ongeacht de plaats en tijd aangifte kunnen doen. Dat is volgens de politie voor zowel het opsporen van verdachten als voor het terugdringen van het aantal diefstallen belangrijk. De politie kan met het speciale nummer de kwaliteit van de vastgelegde informatie verbeteren waardoor de kans om verdachten op te sporen, stijgt.


Lees meer >

 
Donderdag 18 Mei 17
Ransomware: wat wl en wat zeker nit doen!

Download de gratis poster van digitaleopsporing.nl om te verspreiden binnen uw bedrijf.Leer uw personeel om phishing mails te herkennen, niet te klikken op onbekende links en maak uw personeel meer bewust van deze vorm van cybercrime.

Download de gratis poster hier.

 
Maandag 22 Mei 17
Masterclass service design

Vauit de Service Science Factory is er een nieuwe masterclass ontwikkeld. Deze masterclass is met name erg interessant voor MKB bedrijven in de maakindustrie.

Deze masterclass is ontwikkeld in opdracht van het ministerie van Economische zaken (EZ). De Masterclass is onderdeel van een beleidsexperiment waarin EZ wil meten wat de impact van de service design methodiek is op het innovatieve vermogen van het MKB in de maakindustrie. De Masterclass is speciaal gericht op het MKB in de maakindustrie om aan te tonen dat juist in de maakindustrie diensten een manier kunnen bieden voor bedrijven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Omdat de masterclass onderdeel is van een experiment en gesubsidieerd wordt door EZ kunnen de masterclasses aangeboden worden tegen een zéér gereduceerd tarief.

We bieden:
1 daagse masterclass voor 200 euro
3 daagse masterclass (1 hele dag, 2 halve dagen) voor 400 euro

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, bij te veel inschrijvingen zal er geloot worden.

Klik hier voor de brochure met meer informatie over de masterclass en de aanmeldprocedure.

 
Donderdag 18 Mei 17
Fregatweg dicht /fase 4b

22 mei tot en met uiterlijk 5 juni (Pinkerstermaandag) gehele afsluiting Fregatweg ter hoogte van kruising met Meerssenhovenweg (Meerssenhoven/Maastrichterlaan is open)

Maandag 22 mei start de laatste fase van de herinrichting van de Fregatweg.
De halve baan afsluiting met inzet van een tijdelijke verkeersregelinstallatie maakt plaats voor een volledige afsluiting van de Fregatweg. De Fregatweg gaat dicht ter hoogte van Weert tot aan de Klipperweg.
De werkzaamheden duren naar verwachting 2 weken.

De maatregel “Fregatweg dicht, Beatrixhaven via afrit 52” wordt tussen hectometerpaal 249,3-249,4 op de A2 vanaf vrijdag 19 mei kenbaar gemaakt aan weggebruikers op de A2 richting het zuiden.

Voor fietsers blijft een tijdelijke voorziening zodat zij gebruik kunnen blijven maken van de fietspaden.


Lees meer >

 
Maandag 15 Mei 17
Politie waarschuwt consumenten en bedrijven bij start nieuwe werkweek voor gijzelsoftware

Sinds afgelopen vrijdag 12 mei zijn tienduizenden computers in tientallen landen getroffen door ransomware, ook wel ‘gijzelsoftware’ genoemd. Het NCSC heeft daar vrijdag al een waarschuwing voor gegeven. De politie adviseert consumenten en vooral ook bedrijven zich tegen ransomware te wapenen door updates direct te installeren, antivirusprogramma’s te gebruiken en back-ups te maken van de gegevens op de computers. De politie raadt mensen ten zeerste af om te betalen voor de ontsleuteling van de systemen/bestanden, omdat hiermee deze criminaliteit wordt gefinancierd en in stand wordt gehouden. Het is allerminst zeker of betaling leidt tot decryptie van de bestanden.
Lees meer >


Pagina 1 / 25
1 2 3 4 5 > »