aaa

Nieuws

 
Donderdag 10 Januari 19
Brexitloket van Rijksoverheid voor ondernemers

Brexitloket

Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dan is Brexit een feit. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. De Rijksoverheid helpt u daarbij, bijvoorbeeld met het ter beschikbaar stellen van vouchers.

Brexitloket.nl is een initiatief van de Rijksoverheid en haar uitvoerende organisaties. (Bron Rijksoverheid)

 
Maandag 17 December 18
SIM eindejaarsborrel 13.12.2018

In een feeëriek kasteel de Hoogenweerth, werd het jaar afgesloten met een gezellige informele SIM borrel met veel dames en heren leden. Voorzitter Edward Goessens blikte terug op de activiteiten van 2018, lichtte de plannen voor 2019 toe en gaf een doorkijk op de veranderingen in de wereld door de digitale transformatie. SIM wenst alle leden hele fijne feestdagen, een goeie roetsj en een gezond en succesvol ondernemend 2019!

(foto's volgen)

 
Donderdag 29 November 18
Verhuren van ruimte en ondermijning

 

Verhuren van ruimte en ondermijning

Het buitengebied is aantrekkelijk voor criminelen door de meer verwachte leegstand. Ondernemers worden soms benaderd door keurige mensen in pak die je op een vriendelijke toon vragen of het mogelijk is een drugs lab te vestigen in het bedrijfspand. Soms vragen zij of ze antieke auto’s mogen stallen. “Nee” zeggen vergt een sterke ondernemer.
Lees meer >

 
Donderdag 25 Oktober 18
Uitbreiding P+R Maastricht Noord bijna klaar

P+R Maastricht Noord is inmiddels een bekende uitvalsbasis voor forenzen en bezoekers van de binnenstad. Tijdens de afsluiting van de Noorderbrug in augustus 2017 was er tijdelijk een extra parkeerterrein beschikbaar, direct naast het bestaande terrein. Gemeente Maastricht richt dit extra terrein nu definitief in. Zo is er onlangs geasfalteerd en bestraat. Vanaf 1 november is het nieuwe terrein gebruiksklaar. In de loop van 2019 komt er zelfs nog een bedrijfsruimte met horecagelegenheid bij.


Lees meer >

 
Maandag 1 Oktober 18
Extra gepland onderhoud aan Koning Willem Alexandertunnel ivm Brandwerendheid

De komende twee maanden zal de Koning Willem Alexandertunnel in Maastricht in verband met onderzoek naar brandwerendheid diverse nachten worden gesloten. Dit onderzoek is het vervolg op de in het voorjaar uitgevoerde tests.

Gedurende deze onderhoudsnachten zal de weggebruiker weinig tot geen hinder ondervinden van de werkzaamheden.
Zoals gebruikelijk bij onderhoud wordt er per sluiting slechts één verkeerslaag van de Koning Willem Alexandertunnel afgesloten. De andere verkeerslaag is beschikbaar voor verkeer. Lokale omleidingsroutes worden door middel van bebording aangegeven.

Uiteraard kan het voorkomen dat een van onderstaande geplande onderhoudssluitingen niet doorgaat.
Hiervan krijgt u mogelijk geen kennisgeving, aangezien dit vaak op het laatste moment wordt besloten.

Voor een overzicht van de onderhoudsnachten:
Lees meer >


Pagina 1 / 34
1 2 3 4 5 > »