aaa

Nieuws

 
Donderdag 9 Februari 17
De Limburgse Versnellingstafels

Ben Jij die ondernemer ?

En loop je rond met een geweldig innovatief idee? Heb je ook het vermoeden dat het een idee is dat eenenorme potentie in zich draagt voor je eigen onderneming, voor onze regio en de wereld waarin we leven ? Wil je dat idee graag samen met andere ondernemers  uit de regio verder ontwikkelen en tot een succes maken ?

- Meld je innovatieve idee voor 1 maart aan op:
www.delimburgseversnellingstafels.nl
- Maak kans op jouw eigen professionele versnellingstafel en jouw eigen innovatie expert

De ideeen met de meeste potentie worden gepresenteerd tijdens het spetterende Pitch Event op donderdag 20 april. 
Meer info? Neem contact op met projectleider Saskia van der Laak.

E: vanderlaak@lwv.nl

T: 06-29064929 

 
Maandag 13 Maart 17
Afsluiting Franciscus Romanusweg tussen Borgharenweg van 18 maart tot en met 12 mei

Hierbij wil ik u attenderen op een twee maanden durende afsluiting van de Franciscus Romanusweg tussen Borgharenweg en Viaductweg. De afsluiting luidt een nieuwe fase in van de ombouw van het kruispunt bij de brandweerkazerne. Alle verkeer kan doorgaan via de nieuwe rijbanen van knooppunt Oost (tussen Borgharenweg en brandweerkazerne).

Tegelijkertijd met de afsluiting van de kop van de Franciscus Romanusweg start de renovatie van het brugdek van de Noorderburg. Vanaf zaterdagavond 18 maart moet verkeer vanuit Centrum Maastricht richting kruispunt Geusselt één rijstrook inleveren. Het voet- en fietspad is vanaf zaterdagavond 18 maart afgesloten tot in de zomer van 2018. De afsluiting van het voet- en fietspad is eerder aangekondigd voor maandag 20 maart, maar moet naar voren worden gehaald vanwege de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn voor de inrichting van de nieuwe verkeerssituatie.

Klik hier voor de omleidingsroutes autoverkeer knooppunt oost
Klik hier voor de omleidingsroutes langzaam verkeer
Klik hier voor de nieuwsbrief noorderbrug Maastricht

 
Dinsdag 7 Maart 17
Themabijeenkomst 6 maart: A2, Noorderbrugtracé en EPK keuring

Voortgang A2 project en Noorderbrugtracé

De Koning Willem-Alexandertunnel is sinds december 2016 in gebruik genomen. Omgevingsmanager van Strukton, Bart Grote, vertelde tijdens deze themabijeenkomst over de verdere voortgang  in 2017 van het A2 project en lichtte tevens het Noorderbrugtracé toe.

EPK keuring (Energie Prestatie Keuring)


Lees meer >

 
Woensdag 22 Februari 17
Informatie werkzaamheden Fregatweg

De uitvoering van de kruising Fregatweg-Meerssenhovenweg en de fietsoversteekplaats Meersenhoven-Meerssenhovenweg is gepland in week 16 2017 (medio april) en heeft een doorlooptijd van ca. 7 weken.

Tijdens de werkzaamheden kruisen Fregatweg-Meerssenhovenweg komt een moment dat dit gedeelte van de Fregatweg volledig is afgesloten voor doorgaand verkeer vanuit Meerssen naar de Beatrixhaven.


Lees meer >

 
Woensdag 22 Februari 17
Wijziging van het bestemmingsplan Hotel Management School Maastricht

De Hotel Management School Maastricht is van plan om de studentenhuisvesting op de campus in Limmel te vernieuwen en uit te breiden. De huidige huisvesting is sterk verouderd.

Daarvoor is een wijziging van het bestemmingsplan noodzakelijk. Het voorstel tot wijziging ligt sinds 17 februari gedurende zes weken ter inzage aan het gemeenteloket. U kunt het tevens raadplegen op de gemeentelijke website www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

Indien u hierover vragen heeft, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de projectleider, mevrouw V. Duehring, op telefoonnummer 043-3528630.


Pagina 1 / 59
1 2 3 4 5 > »